‘‘De Gebroeders Güneş’’

Beëdigde tolken/vertalers Turks

Güneş Tercüme is een tolk- en vertaalbureau dat is opgericht door Gökhan Güneş (beëdigd tolk/vertaler Nederlands ↔ Turks) en is gevestigd in Den Haag. Het tolk- en vertaalbureau wordt ondersteund door diens broer, Erol Güneş. De professionele en vakkundige instelling van de gebroeders Güneş heeft ervoor gezorgd dat het bureau een goede plek heeft ingenomen in de Turks-Nederlandse tolk- en vertaalbranche. Er worden betrouwbare en kwalitatief hoogstaande tolk- en vertaaldiensten geleverd. Wat (beëdigde) tolk- en vertaalwerk Nederlands ↔ Turks betreft, bent u dus aan het juiste adres!

De gebroeders Güneş zijn gekwalificeerde, beëdigde en gediplomeerde registertolken en -vertalers met ruime ervaring en hebben diverse juridische opleidingen gevolgd, waaronder HBO-Rechten, Gerechtstolk in Strafzaken en Juridisch vertalen in Strafzaken. Hiermee beheersen de gebroeders de benodigde juridische vakterminologie en levert het professioneel juridisch tolk- en vertaalbureau uiterst kwalitatieve en nauwkeurige tolk- en vertaaldiensten.

Kwaliteit, service en transparantie zijn begrippen die het bureau hoog in het vaandel houdt, evenals discretie en vertrouwelijkheid. Alle inspanningen zijn erop gericht om u als klant tevreden te stellen en een duurzame relatie met u op te bouwen. Het merendeel van onze zakelijke klanten, evenals diverse overheidsinstellingen en particulieren, werkt sinds jaren samen met ons vanwege onze goede service, transparantie en kwaliteit!

Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat wij al uw vragen kunnen beantwoorden.

Als professionele en vakkundige tolken en vertalers staan wij klaar om u van dienst te zijn!